Materialen | Kekaanjemuur
Gratis verzending in Nederland, België en Duitsland   |   10% korting op nieuwe beelden met code NIEUW10
Gratis verzending in Nederland, België en Duitsland

Materialen

Op welke materialen is het artwork beschikbaar?

Ons Artworkzijn beschikbaar op vele materialen waaronder op Acrylglas, Acoustic panel, Dibond, Brushed Aluminium en Textiel in frame.

Voor meer informatie kun je kijken bij Materialen

Hoe moet ik mijn artwork ophangen?

Afhankelijk van het gekozen materiaal word er een ophangplaat of worden er afstandhouders meegeleverd. Kijk op onze pagina “ophangen” voor al montage instructies.

Is het mogelijk een andere afbeelding, formaat, afmetingen of materiaal te leveren dan dat er op de site staat?

Heb je iets in gedachten dat niet op onze site staat, neem dan gerust contact op via [email protected], zodat wij met jou de mogelijkheden kunnen bespreken. Suggesties, eigen creaties en tips vinden wij leuk en zijn altijd welkom!

Beschermfolie op de achterzijde van mijn artwork?

Op elke achterzijde van de geleverde wanddecoratie zit doorzichtige beschermfolie. Je ziet dit vaak aan de randen (lijkt niet afgewerkt, iets rafelig plastic) of voelt het aan het oppervlak (plastic gevoel, niet helemaal glad). Het is soms haast niet te zien (hier werken wij nog aan), maar hij zit er altijd op! Je kan de folie als een sticker verwijderen. Soms moet je best hard aan trekken/ goed pulken om de folie er helemaal af te krijgen. Hang de wanddecoratie niet op met de beschermfolie. Hij kan dan van de muur vallen en beschadigen. Op de voorzijde zit geen folie.
Bij de volgende materialen is er beschermfolie aanwezig:

  • Dibond
  • Brushed Dibond
  • Acrylglas

Bij de instructies van het ophangsysteem staat ook aangegeven dat je de beschermfolie eerst moet verwijderen.