Retourneren | Kekaanjemuur
Gratis verzending in Nederland, België en Duitsland   |   10% korting op nieuwe beelden met code NIEUW10
Gratis verzending in Nederland, België en Duitsland

Retourneren

Mocht het toch gebeuren dat een bestelling niet aan je wensen voldoet, dan kun je de aankoop tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden opzeggen, conform het Retourrecht. Je kunt je aankoop opzeggen door onderstaand formulier in te vullen. 

Indien de aankoop een speciaal op maat gemaakt product betreft, dus je hebt een eigen afbeelding en/of afmetingen aangedragen, dan kun je deze niet retourneren. Dit geldt ook voor de producten uit onze sale.

Je hebt na opzegging nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je dient het product met alle geleverde toebehoren, in redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking, conform de instructies van Kekaanjemuur.nl te retourneren. De instructies volgen per mail. Je krijgt het volledige orderbedrag teruggestort op je rekening. De kosten van verzending naar het retouradres zijn voor eigen rekening. De kosten zijn vanzelfsprekend onder andere afhankelijk van de afmetingen en het gewicht. Raadpleeg voor exacte tarieven de website van een vervoerder.

Als je je aankoop wilt retourneren, vul dan onderstaand formulier in, vermeld onder ordernummer ook specifiek het ordernummer. Wij zullen het orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je retour terugstorten, mits het product onbeschadigd en in goede orde retour is ontvangen.

Retouradres:

Kekaanjemuur.nl
Achterweg 10
2201 AH Noordwijk