De Staalmeesters | Kekaanjemuur
Gratis verzending in Nederland, België en Duitsland   |   10% korting op nieuwe beelden met code NIEUW10
Gratis verzending in Nederland, België en Duitsland

De Staalmeesters

Wie is er niet bekend is met deze iconische Hollandse meester? Het werk, ‘De Staalmeesters’, uit 1662 van Rembrandt van Rijn is één van de bekendste topstukken uit de collectie van het Rijksmuseum. De originele naam van het schilderij is ‘De waardijns van het Amsterdamse lakenbereidersgilde’. Deze gilde vroeg Rembrandt dit portret in opdracht te maken. De personen in het portret kijken op, alsof ze even gestoord of opgemerkt zijn door onze binnenkomst. Dit is een erg creatieve invulling van een schilderij uit deze tijd.

Ophangsystemen

Aluminium dibond en Aluminium dibond Brushed worden geleverd met een wandhanger. Deze wandhanger kun je eenvoudig op de achterzijde van het materiaal monteren:

LET OP! Het is zeer belangrijk de achterkant van het object dat je op wilt hangen vet- en stofvrij te maken met een ontvetter. Druk vervolgens de dibond hanger voor 10 seconde goed aan en laat dit 24u drogen. Ook moet de ondergrond echt vlak zijn. Ruwe/poreuze oppervlaktes zoals hout/MDF, gipsplaat etc. zijn niet geschikt voor de dibond hanger.

Plexiglas word geleverd met RVS afstandhouders voor de rechthoekige uitvoeringen en met zijgripafstandhouders voor de ronde uitvoeringen. Deze zijn eenvoudig te monteren. Kijk hiervoor bij onze montage instructies (opent in nieuw tabblad).

Textielframe en Acoustic panel dienen tegen de muur aan te worden geschroefd. Zie hiervoor onze montage instructies (opent in nieuw tabblad).

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}