Montage instructies | Kekaanjemuur
Gratis verzending in Nederland, België en Duitsland   |   10% korting op nieuwe beelden met code NIEUW10
Gratis verzending in Nederland, België en Duitsland

Montage instructies

De verschillende materialen die wij aanbieden, bieden ook verschillende ophangsystemen. Klik op één van de knoppen hieronder om het pdf-bestand te downloaden dat uitleg geeft over de montage van het ophangsysteem.

Acrylglas

Een afbeelding op acrylglas wordt altijd opgehangen met RVS afstandhouders (rechthoekige afbeeldingen) of RVS Zijgrip afstandhouders (ronde afbeeldingen)

Kies je voor een rechthoekige afbeelding, dan wordt de plaat geleverd met vier boorgaten in de hoeken van de plaat. Let er bij het aandraaien op dat je de plaat niet beschadigd.

Met de RVS afstandhouders of de RVS zijgrip afstandhouders bevestig je het paneel op een afstand van 13/15 mm aan de muur. Het paneel komt los van de wand waardoor het lijkt alsof jouw artwork zweeft.

Dibond / Brushed Dibond

Een afbeelding op Dibond/Brushed Dibond wordt altijd opgehangen met een ophangplaat, afhankelijk van de grote en het gewicht worden er een juiste ophangplaat voor je meegeleverd.

De ophangplaat is zelfklevend en kan aan de achterzijde van het Dibond/Brushed Dibond gemonteerd worden. De dikte van de ophangplaat is 1mm en er wordt standaard een plug, schroef, muurhaak en 2x een 5mm afstandhouder.

Textiel in frame

Een afbeelding op geprint polyesterdoek (210 grs/m2)  is voorzien van een peesconfectie (dit is een silicone strip) voor het eenvoudig aanbrengen en wisselen van het textiel in het frame. Het doek is niet kwetsbaar door de veerkracht van het gespannen doek, dit is een groot voordeel bij het ophangen in verschillende ruimtes.

Een stevig aluminium frame dat op maat is gemaakt wordt samen met het doek geleverd.

Met behulp van de handleiding kun je het frame eenvoudig zelf monteren. Zodra het frame op de muur is bevestigd, span je het doek in het frame. 

Acoustic panel

Het Akoestisch paneel wordt geleverd in een aluminium frame welke voor jou al in elkaar gezet is. Naast het paneel en het frame wordt ook het ophangsysteem meegeleverd. Het Akoestische paneel komt door een ophangplaat iets van de wand te hangen waardoor je extra demping krijgt door de luchtspouw. 

Inhoudsopgave