Plexiglas | Materialen | Kekaanjemuur
Gratis verzending in Nederland, België en Duitsland   |   10% korting op nieuwe beelden met code NIEUW10
Gratis verzending in Nederland, België en Duitsland
Plexiglas

Plexiglas

Laat je interieur tot leven komen met een print op Plexiglas. Plexiglas is niet zomaar mooi, het is prachtig! Plexiglas zorgt voor een heldere, strakke uitstraling waardoor je een ruimtelijk effect krijgt.

De Plexiglazen platen worden full color beprint op de achterzijde van het materiaal en daarna voorzien van 2 lagen dekwit zodat het niet doorschijnend is.

Het materiaal is enorm sterk en het verkleurt en verweert niet, hierdoor is Plexiglas tevens geschikt voor buiten. De plaat heeft een dikte van 5 mm en is vormvast.

De prachtige weerspiegeling en glans creëert een geweldig effect. Jouw fotoprint op Plexiglas ziet er bijzonder artistiek uit dankzij het indrukwekkende diepte-effect.

Plexiglas wordt ook wel Acrylglas genoemd. Er zijn meerdere mogelijkheden voor het bevestigen van Plexiglazen panelen. Let er bij de montage op dat Plexiglas krasgevoelig is. Afhankelijk van de maten wordt je print opgehangen middels een ophangplaat of RVS-afstandhouders.

Wanneer je kiest voor RVS-afstandhouders, dan wordt je paneel voorzien van boorgaten. Het gehele setje met RVS-afstandhouders wordt geleverd inclusief schroeven en pluggen.