Frame met textiel doek | Materialen | Kekaanjemuur
Gratis verzending in Nederland, België en Duitsland   |   10% korting op nieuwe beelden met code NIEUW10
Gratis verzending in Nederland, België en Duitsland

Frame met textiel doek

Laat je interieur tot leven komen door een levensgrootte afbeelding op textiel aan je muur te hangen. De emotie van de afbeelding spat van het doek af door de geweldige uitstraling, grootte en haarscherpe print.

Het is mogelijk om eindeloos van uitstraling te veranderen en in te spelen op het seizoen, de trend en je stemming, door gewoonweg alleen het doek te verwisselen. Binnen een handomdraai blaas je een nieuw leven in een ruimte!

De afbeelding wordt geprint op een polyesterdoek van 210 grs/m2 en is voorzien van een peesconfectie (siliconenstrip) voor het eenvoudig aanbrengen en wisselen van het textiel in het frame.

Tevens is het doek gemakkelijk schoon te maken door het doek te wassen (maximaal op 30 graden) en te strijken.

Een stevig aluminium frame dat op maat is gemaakt wordt samen met het doek geleverd. Het frame is in verschillende kleuren verkrijgbaar, namelijk in aluminium, zwart en wit.

Er is een keuze uit een premium aluminium frame (19mm) en een excellent aluminium frame (27mm). Met behulp van onze handleiding kun je het frame eenvoudig zelf monteren. Zodra het frame op de muur is bevestigd, span je het doek in het frame. Het frame wordt los van jouw textieldoek bezorgd. Het kan dus zijn dat jouw textieldoek en het frame niet op dezelfde dag worden geleverd, maar wel binnen 5 werkdagen.