4x wanddecoratie dat nét even anders is | Kekaanjemuur
Gratis verzending in Nederland, België en Duitsland   |   10% korting op nieuwe beelden met code NIEUW10
Gratis verzending in Nederland, België en Duitsland

4x wanddecoratie dat nét even anders is

Het zoeken naar passende wanddecoratie kan als zoeken naar een speld in een hooiberg voelen. De keuze is immers reuze met alle soorten maten, kleuren, vormen en ontwerpen. Er mag natuurlijk is iets tofs op jouw muur komen, wat er best een beetje uit mag springen. Het is een heuse zoektocht, maar áls je eenmaal de schat hebt gevonden, was het de zoektocht vast en zeker meer dan waard. Wij helpen je maar al te graag met zoeken en lichten daarom  4x wanddecoratie dat net een tikkeltje anders dan anders is. Hiermee heb je gegarandeerd een unieke eyecatcher aan de muur hangen!

Wanddecoratie in de vorm van een 3-luik

We trappen het lijstje af met een 3-luik. Een 3-luik is een wanddecoratie die bestaat uit delen en zorgt voor een uniek effect in de ruimte, waar je ‘m ook ophangt. Een 3-luik kan je met verschillende foto’s maken. Het is het mooist als je verschillende foto’s uitkiest met hetzelfde thema of dezelfde kleur. Op deze manier creëer je eenheid en dat is juist het leuke aan 3-luiken. Ook kan je één foto in drie stukken delen zodat je één foto op drie vlakken hebt verspreid. 

Heb je niet zo’n zin om zelf de handen uit de mouwen te steken en laat je de klus graag aan een ander over? Wij doen het graag voor je! Met uitzicht op de Eiffeltoren, de London Bridge of de zonsondergang op het strand van Barcelona zorgen wij voor een uniek item bij jou thuis aan de muur.

Panorama

Met een panorama heb je een groot breed beeld, wat direct het oog trekt. Het oogt rustiger dan diverse schilderijen of overige wanddecoraties naast elkaar. De muurdecoratie is er met tal van onderwerpen en is van waanzinnige kwaliteit. Met een panorama haal je wederom iets in huis wat weer net even anders is. Het creëert een beeld waarbij je ogen als het ware in de foto worden getrokken. Ideaal voor het vastleggen van landschappen en stadsgezichten, maar het wordt ook vaak gebruikt voor andere kunsten, zoals reproducties van de oude meesters.

Oude meesters

Altijd al een werk van een oude meester uit de gounden 17e eeuw willen bezitten? Dat snappen we! Je hoeft er tegenwoordig niet meer voor naar een museum om een wereldberoemd kundsterk te bekijken. Oké, is zit een verschilletje in, maar het is zeker een mooi en betaalbaar alternatief, waarbij ook alle details goed zichtbaar zijn. Oude meesters zijn nog altijd geliefd. Een oude meester aan de muur is de perfecte manier om een krachtig statement te maken. Ze zijn stylish, verantwoord, warm en strak tegelijkertijd. Met de Nachtwacht, Staalmeesters of een muurcirkel van Meangerie heb je echt weer even wat anders aan de muur!

Ronde vormen aan de muur

Terugkomend op die muurcirkel van de Meangerie; muurcirkels zijn ook helemaal hot en happening. En dat is vooral omdat ze de harde, strakke lijnen van een interieur doorbreken, waarmee je je interieur een verfrissende touch geeft. Een cirkel op de muur is iets dat nieuw en uniek is. Wij hebben daarom een uitgebreid assortiment in muurcirkels met diverse thema’s. De cirkels passen daarom in allerlei verschillende ruimtes binnen huis. Denk aan de woonkamer, maar ook zeker in een kinderkamer. Met deze fraaie items geef jij een muur in de woning een unieke uitstraling. Van cirkels met dieren tot cirkels die zijn voorzien van een kunstwerk print.